Maltepe Mesleki Eğitim Merkezi

WEB https://maltepemem.meb.k12.tr
Adres : YALI MAH. FEVZİ ÇAKMAK CAD. ÇİÇEKDAĞI SK. NO 8 MALTEPE / İSTANBUL
VİZYON : “Gelişmişliğin anahtarı eğitim, kalkınmanın temeli mesleki eğitim” bilinciyle; Mesleki ve Teknik Eğitimde en önde ve en iyi olmak.
MİSYON : Maltepe Mesleki Eğitim Merkezi; çırak, kalfa ve ustaların mesleki eğitim almalarını, bilgili, becerikli, mesleğini seven ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerini, 21.yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek bilgi ve becerilerle donatılmalarını sağlamak için vardır.
BAŞARILAR : Merkezimizden mezun olan kalfa, usta ve usta öğreticilerimiz iş yaşantılarına başarılı bir şekilde devam etmektedirler.

Öğretim Şekli :Tam Gün
Saatler : 08:5 17:50
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil :
Isınma : Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Merkezimiz Maltepe Tren İstasyonun karşısında bulunmaktadır.Merkezimize Maltepe sahil yolu(Dolmuşlar ve Otobüsler) ile Pendik Kadıköy minibüs yolu üzerinden(16A,21A,16,17,133G,133F İETT otobüsleri ve Kadıköy istikametine giden Minibüsler) ve Zümrütevler,Esenkent minibüslerinin kalkış durağından kolaylıkla ulaşılabilinmektedir.
Yerleşim Yeri : Merkezimiz Maltepe Marmaray İstasyonun karşısında bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Merkezimiz ilçe merkezinde bulunmaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :